Oslo Urbane Idrettsforening (OUI) er for deg som digger dans, basket og/eller skating.
Vi er et fristed for leken utfoldelse og utforskning.

Her er 3 fordeler å drive med dans, basket og/eller skating:

• Selvutviklende
  • Sosialt
  • Sjukt Gøy

Vi driver med aktiviteter utendørs og innendørs i flg kategorier:

• Street ✅
  • Studio
  • Stage
  • Skjerm  ✅  (når det er nødvendig som under en pandemi)

Lurer du på om dette er for deg?
Sjekk ut kalenderen for kommende aktiviteter og bli med. Du er hjertelig velkommen!

Vi ble stiftet 1.okt 2015 under navnet Oslo Hiphop Danseklubb, senere endret vi navn til Oslo Urbane Idrettsforening for å inkludere andre aktiviteter. Hiphop kulturens elementer, koder og essens er enda en naturlig del av klubbens kjerne.
"Peace, Love, Unity & Having Fun" og "Each One, Teach One"

Vi er organisert som en del av Norges Idrettsforbund og norsk frivillighet. Du finner vår lovnorm, etiske retningslinjer og beredskapsplan under filarkiv under "HJEM". Våre profesjonelle medlemmer er også en del av kunst- & kulturfeltet, og derfor er vi medlem av Balansekunstprosjektet.
Vi er en hybrid, som har tilhørighet innen kunst, kultur og idrett.

Vårt motto er Ja, jeg kan! Klubbnavnets akronym er OUI. Ouí betyr "ja" på fransk.
Vi skal være en positiv verdiskaper for individ og samfunn. Våre aktiviteter bygger på grunnverdier som glede, fellesskap, helse og ærlighet.
Vi er et rent idrettslag.

Bemerk endret dato!!!
Innkalling til Digitalt Årsmøte 2021
 Fredag 26.mars kl 18:00-20:00
 KLIKK HER

Varsling - Si ifra!

Vi forstår at det oppstår situasjoner som ikke passer seg å bli løst direkte med den det gjelder. Det skal derfor være lett og trygt å si ifra og få hjelp. I uakseptable situasjoner som gjelder alt fra diskriminering, trakassering, maktmisbruk og overgrep, da er det ytterst viktig at man sier ifra. Alle varsler tas på alvor! Her er nyttig informasjon om varslinger og kontaktinfo. Det viktigste er at du får sagt ifra, velg derfor den kanalen som er best for deg.

Varslinger kan rettes til klubben på
oui.epost@protonmail.com
Denne eposten behandles kun av styreleder og nestleder.
Dersom disse rollene er inhabile, da bør en av de andre
kanalene under benyttes. (Det kommer en egen beredsskapgruppe på nyåret)

Varsling til Norges Danseforbund skjer via
varsling@dansing.no
Varsling til Norges Idrettsforbund skjer via skjemaet på denne siden NIF mittvarsel
Du kan få rådgivning via Balansekunstprosjektets telefon og +47 940 87 929.
Alle akutte saker bør henvendes til politiet på tlf 112.

Her er mer nyttig informasjon om varslinger:

Photo credits: Sascha Niethammer
Video credits: Nikita Kistochka