Oslo Urbane Idrettsforening (OUI) er for deg som digger dans, basket og/eller skating.
Vi er et fristed for leken utfoldelse og utforskning. Hiphop kulturens elementer og essens er klubbens kjerne.
"Peace, Love, Unity & Having Fun"
"Each One, Teach One"

Her er 3 fordeler å drive med dans, basket og/eller skating:

• Selvutviklende
  • Sosialt
  • Sjukt Gøy

Vi driver med aktiviteter utendørs og innendørs i flg kategorier:

• Street ✅
  • Studio
  • Stage

Lurer du på om dette er for deg?
Sjekk ut kalenderen for kommende aktiviteter og bli med. Du er hjertelig velkommen!

Vi ble stiftet 1.okt 2015 under navnet Oslo Hiphop Danseklubb, senere endret vi navn til Oslo Urbane Idrettsforening.
Vi er en del av Norges Idrettsforbund og frivilligheten. Du finner vår lovnorm under filarkiv under 'HJEM'.
Våre profesjonelle medlemmer er også en del av kunst- og kulturfeltet. Vi har tilhørighet innen kunst, kultur og idrett.

Vårt motto er Ja, jeg kan!
Vi skal være en positiv verdiskaper for individ og samfunn. Våre aktiviteter bygger på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.
Klubbnavnets akronym er OUI. Ouí betyr "ja" på fransk.

Photo credits: Sascha Niethammer
Video credits: Nikita Kistochka